Wednesday, March 24, 2010

Mula di Hentian Puduraya

Tak penah lintas pn aku nk dkt dia.
satu hari aku nk balik kedah terserempak ngn dia kt stesen lrt.
masa tu nk p hentian pduraya.
tp aku wat taktau je.sbb aku x brani nk tego dia yg cam pemalu.
tp mlm b4 aku nek bas.dia msg aku tnya dh nek bas blom.sjak itu
aku mula bersms ngn dia..
disinilah bermula cerita mi cintanku..
sejak aritu,kami salu berhubung sampai dia lam meeting pn dok sms aku..isk3x..
tah camna kami decide untuk kapel.
masa ni aku tak syg pn dia sbb aku syg org len.tp org tu bkn jodoh aku..
dia ni salu ckp dia syg sgt kt aku dan dia tak bleh hidup tanpa aku.
byk g dia ckp.tp aku lupa la..huhu
tak sampai 2bln masa tu time cuti.
aku mitak break ngn dia.
sbbnya aku takut kisah cinta aku xkesampaian sbb lama g nk blajar.
aku terfikir camna kalo kami dh tak sehaluan time blajar ni.
bleh ke aku blajar dengan keadaan yang hambar ngn dia
aku tak sanggup utk lalui suma ni..dan aku tak nak mengharap..
tp msuk sem 2,muka aku pn dia tak nak tgk
aku rasa sgt bersalah ngn dia sbb wat dia mcm tu..ada org ckp yg dia kuat merokok
aku pujuk dia dan kami kapel semula.tarikh kapel kami pilih 12 Januari 2008.
kami sambut tiap2 tahun ulangtahun kami(poyo)..
dia bg aku kamera,teddy bear..
happynya aku...tuhan je tau.hhuhuuuuhu

Tuesday, March 23, 2010

God,please stay of me for goodness

video

me myself



This was my first blog.I hope i will throw out my feeling and others here!
Herm...what i'm going to write about my self?Owh..yeah..I choose 'helianthus annus lady as my blog name because i like the cheerful of yellow on it. helianthus anuus is sciencetific name for sunflower.I wish i am cheerful too.so, i could make people around me happy.But, it was proven sometime i'm can't make people around me happy..anyway..no matter will happen i cant give up to happy surrounding!smile,smile carry on smile..like in picture.